070-872 78 16 Meddelande

Nya vanor med hjälp av Ayurveda

 ”Den här kursen har gett mig flera ”aha-upplevelser”.”  Anita

”Förändringarna har varit lätta att genomföra men ändå gjort stor skillnad för hälsan och välbefinnandet.”  Eva

Ayurveda är en gammal indisk hälsolära med en holistisk syn på hälsa och välmående. De livsråd som finns inom denna österländska visdom är enkla och grundläggande men i all sin enkelhet mycket effektiva.

Syftet med denna kurs är att inspirera till enkla förändringar i ditt liv i linje med Ayurveda. Du får kunskap om varför Ayurvedan menar att dessa vanor påverkar livskvalitén positivt, och du får också en jämförelse med vad den senaste västerländska forskningen säger i respektive ämne.

Du kommer få reda på din fördelning av Vata (luft), Pitta (förbränning) och Kapha (struktur) – som är ett ayurvediskt sätt att beskriva en persons kroppskonstitution, sinne och förbränning – utifrån de fem elementen rymd, luft, eld, vatten och jord. Detta kommer vara till stor hjälp att förstå sig själv och vad man måste jobba med för att lyckas införliva nya vanor.

Låt ökad självkännedom leda dig till ett liv i mer harmoni med dig själv.

Vi träffas var tredje vecka vid fem tillfällen med start… Första gången är tiden … och därefter blir det … Ayurvediskt te, frukt och nötter ingår i kursavgiften. Ta gärna med anteckningsmaterial. 

Välkommen med anmälan via mail eller på telefon 070-872 78 16.

Kostnad per tillfälle är … kr för två tim föreläsning/samtal och fika. Första tillfället är på 2,5 tim (… kr). Hela kursavgiften … kr betalas in i förväg på bg 884-4532 eller kontant på plats vid första tillfället.