070-872 78 16 Meddelande

Andning från grunden

 ”Redan när jag går härifrån längtar jag till nästa måndag.”  Johanna

”Jag har varit utbränd i två år och gått på allt möjligt men inget slår detta. Och jag kan göra det hemma, det är pricken över i:et.”  Görel R

Skulle det kännas skönt, att under en timme i veckan, få släppa alla krav? Få landa i dig själv, känna in kroppen och ta de där djupa medvetna lugnande andetagen? Få vila i avslappning och stillhet?

Att bli medveten om sina andningsmönster är ett sätt att läsa av hur man mår, om man till exempel är stressad.

Syftet med kursen är att medvetandegöra andningen och att ge dig olika andningsövningar som redskap i din vardag. Min önskan är att ge dig en grundning i dig själv och kontakt med ditt inre lugn i ett samhällsklimat där vi ofta har krav på oss att alltid vara ”uppkopplade” och effektiva. Kursen är helt från grunden, inga förkunskaper om andning och andningsövningar behövs.

Du får alla andningsövningarna nedskrivna och mailade efter kursen för att kunna ha fortsatt glädje av övningarna hemma.

I kursen ingår också avslappning och kortare meditationer som brukar vara väldigt uppskattade. Kursen kommer i vår (20…) att följas upp av en meditations-kurs.

För att ta kontrollen över ditt liv måste du först ta kontrollen över andningen – andningen påverkar dig fysiskt, mentalt och andligt.

Vi träffas under sju veckor; …dagar 18.00 – 19.00 (start…) alternativt …dagar 10.00-11.00 (start…).

Anmälan via mail eller på telefon 070-872 78 16.
Kursavgiften betalas in i förväg på bg 884-4532 eller kontant på plats vid första tillfället.